Massages & Wellness

Een massage is even tijd voor jezelf!

Naast het genieten van een heerlijke massage komen er tijdens massage diverse stoffen vrij waardoor de spanning in je spieren vermindert en je lekkerder in je vel zit.

Rugbehandeling (30 min.)
€ 27,50
Scrubben van de rug met zeezout, soja olie, karitéboter, Japanse groene thee en massage rug schouders nek met heerlijke warme olie.
Luxe body treatment (90 min.)
€ 62,50
Scrubben van de rug en benen met zeezout, soja olie, karitéboter, Japanse groene thee, Groene thee pakking van de rug en benen, massage van de benen, rug schouders en nek met heerlijke warme olie
Groene thee lichaamspakking is een pakking op gelbasis, regenereert, neemt afvalstoffen op, maakt vetophopingen los en voert deze af, heeft een voedende en verzachtende werking op huid en maakt deze rustig, verbetert de bloedcirculatie, huid wordt gladder en strakker, vochtafdrijvend.


Klassieke ontspannende massage

Een vorm van massage waarin door middel van strijkingen en knedingen verschillende systemen in je lichaam gestimuleerd worden. In deze vorm van massage staat ontspanning en bewustwording centraal.

Klassieke ontspannende massage

15 minuten
€ 18,00
Nek, rug en schouders.
30 minuten
€ 25,00
Nek, rug, schouders en achterkant benen.
60 minuten
€ 45,00
Nek, rug, schouders, voor en achterkant benen, voeten en hoofdmassage.


Kruidenstempelmassage

Helpt je dagelijkse spanningen los te laten en je vrij te maken van stress. Het is een massage met warme tot hete kruidenkussentjes die bestaan uit groene thee, lemon grass, kamille en aalbes. Deze werken verzachtend, kalmerend, ontstekingswerend, vaatwandversterkend en hebben een anti-oxidatieve werking.

Na zo’n heerlijke massage tintelt je hele lichaam. De heerlijke geuren, de warmte in samenspel met de rustgevende muziek op de achtergrond, geven geborgenheid en ontspanning aan je lichaam. Door de warmte van de stempelkussens (+/-60 C) werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel en activeren de doorbloeding. Blokkades worden opgelost en nieuwe energie vloeit weer door het lichaam.

Kruidenstempelmassages

30 minuten
€ 32,50
Nek, rug en schouders.
45 minuten
€ 37,50
Nek, rug, schouders, achterkant benen en voeten.
60 minuten
€ 47,50
Nek, rug, schouders, voor en achterkant benen, voeten en hoofdmassage.


Indiase Facelift Massage

Indiase Facelift Massage is een natuurlijke gezichtsbehandeling die het verouderingsproces van de huid vertraagt en rimpels gladstrijkt.

Deze massage heeft een positief effect op de huid, gezichtsspieren, bindweefsel en lymfestelsel.
Spieren en bindweefsel worden losgemaakt zo wordt de totale uitstraling verbeterd. Doorbloeding en cel vernieuwing van het gezicht verbeterd. contouren van uw gezicht, zoals jukbeenderen en kaaklijn worden strakker. Het resultaat een voller, jonger en frisser uiterlijk. U zult een diep gevoel van ontspanning ervaren, die bijdraagt tot de toenamen van algehele gezondheid. stress, spanningshoofdpijn, gespannen ogen en slaaploosheid worden aanzienlijk verminderd.

Voor een goed resultaat 6 behandelingen dichtbij elkaar, 1 of 2x per week nodig. Als het resultaat bereikt is, kunt u vervolgens kiezen om regelmatig, 1x per 4 tot 6 weken terug te komen. De massage wordt op de massage tafel uitgevoerd en er wordt geen olie of crème gebruikt.

Indiase Facelift Massage

45 minuten
€ 30,00
Enkele behandeling.
6 x 45 minuten
€ 165,00
Indiase Facelift massage in kuurverband; 6 behandelingen. Normaal kost deze kuur € 180,00